TICN Netherlands

Home > Europe > Europe > Netherlands
Event Results for Netherlands
 
ZONE CONTACTS
Contact Phone # Email Address
There are no contacts for this zone
 
Events
Date Event Location Phone
View and listen to our TICN 'Money Talks' Presentation that will give you a good feel for what TICN is all about.

 
UPCOMING SEMINARS
Date Event Location Phone
 
ANNOUNCEMENTS

 

 

Welkom bij The Investment Club Network

 


The Investment Club Network (TICN) verstrekt opleiding en training en organiseert groepsseminaries om een bijdrage te leveren tot een beter inzicht in de wereld van aandelen, obligaties, opties, basisproducten, effecten en derivaten. We helpen u te begrijpen hoe de koersen evolueren, door welke factoren ze worden beïnvloed en via welke mechanismen de markten die wijzigingen weerspiegelen.

In onze seminaries leert u hoe u slim kunt beleggen en online handelen, verstandig en rendabel. Daarnaast biedt TICN een infrastructuur (website, handleidingen, seminaries voor gevorderden, permanente opleiding en informatie) om u te helpen uw beleggingsvaardigheden en -kennis te verbeteren en uw eigen clubs met aandelen in bezit op te richten die deel gaan uitmaken van The Investment Club Network.


Wij streven ernaar om het maand na maand beter te doen dan de beurs en bieden onze leden zodoende waar voor hun geld, echte waardestijgingen en echte tevredenheid. Daartoe combineren we onze beproefde instructietechniek met uw enthousiasme, drive en ambitie. En dat alles gekoppeld aan TICN’s unieke geld-terug-garantie.


Dus of u nu wilt leren hoe de beurs werkt, zelf online handelen of lid worden van een van onze clubs, waarvan er steeds meer opduiken, TICN kan ervoor zorgen.

 

 


Club List For Netherlands
* Click on the Club Title to access the club's website
Club Title Club Location Zone
Financial Fountain Holland Netherlands (Country)
Fun Administrators Amsterdam Netherlands (Country)
De Linoleum Netherlands (Country)